Welkom bij Paeps Computers

Onze belangrijkste troeven

De beste service in de streek met een persoonlijk karakter !

Dienstverlening is onze belangrijkste troef.   Een uitstekende service staat bij ons zeer hoog in het vaandel.  Een computer kopen kan je tegenwoordig overal, maar als het eens fout loopt, heb je iemand nodig om je te helpen.  Dan kan je op ons rekenen en dat wordt elders al wel eens vergeten.  Wij doen de meeste herstellingen en interventies aan huis.  Indien dit niet mogelijk is, kunnen wij de pc komen ophalen en/of terugbrengen.

Maatwerk voor onze klanten !

Al onze computers worden op maat van de klant gemaakt.  Ook laptops worden volgens de wensen van de klant samengesteld.  De computer kan aan huis worden geleverd en geïnstalleerd, en je krijgt er nog een woordje uitleg bij.  Wij configureren ook je internet, mailbox en netwerk.  Wij zorgen ervoor dat je veilig surft door de installatie en configuratie van de benodigde software.

Voor iedereen dezelfde service !

Onze service geldt zowel voor particulieren als voor zelfstandigen, scholen en KMO’s.  Wij installeren desgewenst ook servers en lokale netwerken en leveren een stipte service.  Wij hebben ook een aantal onderhoudscontracten in aanbieding zowel voor bedrijven als voor particulieren.  Uiteraard werken we gewoon ook aan uurtarief.

Wie is Paeps Computers

Opgericht in 2003. Als IT lesgever kreeg ik vaak de vraag van mensen om hun computerproblemen op te lossen. In 2003 ging ik dan van start met Paeps Computers. Met als belangrijkste taak anders te zijn dan de meeste computerwinkels. Bij ons is SERVICE het belangrijkste.
Soms zijn mensen op zoek naar onze winkel. Wij hebben fysiek geen winkel en dat is onze eigen keuze en filosofie. Wij lossen de problemen op aan huis of op de werkvloer. Tegenwoordig moeten steeds ook meer problemen aan huis verholpen worden en liefst na de werkuren. Dit kan allemaal. Wij verkopen alle computermateriaal maar louter op bestelling. Geen oude stock bij ons of een verouderde prijs. Wel het allernieuwste tegen de beste prijs van het moment.
Wij bieden uiteraard 2 jaar fabrieksgarantie op al ons materiaal. Maar bij ons kan u ook terecht bij vragen en problemen. Ook na de verkoop zijn we er voor u met de nodige ondersteuning. En met een onderhoudscontract valt u nooit nog zonder computer.

Officiële partner

Onze expertises

Web Design 96
Klanttevredenheid 99
Opleidingen 100
Herstellingen en support 100
webshops en online betalingen 98
Apple Support en verkoop 93

Over Ludwig Paeps

Ik ben Ludwig Paeps, zaakvoerder en oprichter van Paeps Computers.

Klantentevredenheid is heel belangrijk voor mij. Mijn bedoeling is je computerproblemen aan huis te verhelpen, dit tegen een betaalbare prijs en aan de beste service. Daarvoor kan ik rekenen op een team van medewerkers waar ieder zijn eigen specialiteit heeft.

Enkele van onze tevreden klanten…