Een Refurbished iPhone kopen is gewoon slim !

Waarom zou je een refurbished iPhone of iPad kopen? Een refurbished device is allereerst tientallen procenten goedkoper in vergelijking met een volledig nieuw device. Daarnaast is een refurbished device bij uitstek duurzaam en dus goed voor het milieu. Onze refurbished iPhones krijgen een volledig gecertificeerde data-wiping, worden schoongemaakt en gecheckt op meer dan 50 punten. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen. Aangezien wij zeker zijn van de kwaliteit van onze refurbished devices, ontvang je standaard 24 maanden garantie.

Bezoek onze webshop

Door Robots gecheckt op 50 punten

Op meer dan 50 punten gecheckt

Duurzaam en goed voor het milieu

Een refurbished device is bij uitstek duurzaam en dus goed voor het milieu.

gecertificeerde data-wiping en schoongemaakt

Een volledig gecertificeerde data-wiping, schoongemaakt en gecheckt op meer dan 50 punten. Eventuele defecte onderdelen worden vervangen.

Standaard 2 jaar garantie op al onze toestellen !

Evenveel garantie als een nieuw toestel!

Waarom Paeps Computers?

Dienstverlening is onze belangrijkste troef. Een uitstekende service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Onze service geldt zowel voor particulieren als voor zelfstandigen, scholen en KMO’s. Wij installeren desgewenst ook servers en lokale netwerken en leveren een stipte service.

Klanten over ons:

Een nieuwe iPhone is redelijk duur, daarom zocht ik een alternatief. Ik kocht bij Paeps Computers een refubished iPhone en deze werkt prima !
Tom V., Tervuren
Nooit gedacht dat ik een iPhone zo goedkoop kon kopen. Toppie !!
Natascha, Duisburg